Junioriden voittajaksi Bilon Miro Bagge ja kokeneimpien senioreiden finaalista tuli lahtelaisten taistelu

Pool Juniorien MN18-sarjan kilpailu #5 (8-pallo), Tuusula 24.03.2024

Lohjan Miro Bagge oli paras Tuusulan junnuturnauksessa, kun 15 nuorta kokoontui CCA:n järjestämään juniorikilpailuun. Finaalissa Bagge voitti Mikkelin Niko Honkasen tiukan tunnin väännön jälkeen numeroin 5-3. (artikkelikuvassa)
Semifinaaleihin asti pelasivat toinen mikkeliläinen Aleksi Kuuslehto (edellisessä kuvassa oikealla) sekä viime ajat hyvinkin tehokkaasti ja aktiivisesti myös kv-kisoja kiertänyt Hyvinkään Akseli Hannukkala. Tuusulassa nähtiin jonkin sortin ennätys myös, kun kisaan osallistui vasta tänä vuonna seitsemän vuotta täyttänyt nuori Espoon Biljardikerhon Samuel Latvala.
Lopputulokset:
1. Bagge Miro Bilo Lohja
2. Honkanen Niko BCM Mikkeli
3. Hannukkala Akseli HyvBK Hyvinkää
3. Kuuslehto Aleksi BCM Mikkeli
5. Alanen Eelis CCA Järvenpää
5. Sirenius Onni NBO Nurmijärvi
7. Loponen Oliver BCM Mikkeli
7. Teittinen Joonas FBT Lappeenranta
9. Halme Juuso CCA Kerava
9. Kari Joel Room Pirkkala
9. Lehto Kaapo BCM Mikkeli
9. Lipsanen Vili BCM Mikkeli
13. Latvala Samuel EBK Kirkkonummi
13. Loponen Matias BCM Mikkeli
13. Roni Daniel FBT Taipalsaari

kuvat: Matti Jokela


 

Pool Seniorien MN65-sarjan osakilpailu RG5 (9-pallo), Lahti 24.03.2024

Lahdessa pelattiin jälleen senioreiden RG-kilpailut ja sunnuntaina toisena pelipäivänä oli MN65 sarjan vuoro pelata 9-palloturnaus. Finaalista saatiin kotikaupungin iloksi lahtelainen finaali, kun kaiken ja paljon voittanut C-PL:n Aarno Kiveliö kohtasi loppuottelussa seurakaverinsa Lennart Grünnin. Kiveliö kohtasi semifinaalissa Hämeenlinnan Simo Koivumäen johtaen tätä 3-1 ja 4-2, mutta Koivumäki taivutti ottelun vielä ratkaisuerään asti. Kontrassa Kiveliö pystyi kuitenkin voiton viemään ja finaaliin. Grünn oli sen sijaan 1-3 ahdingossa Hattulan Harri Karlssonia vastaan, mutta voitti neljä erää perätysten ja 5-3 voittoon.

Finaalissa Lennart Grünn vei kaksi ensimmäistä erää. Ottelu on vielä tämän uutisen julkaisuhetkellä kesken tilanteessa 2-0.

Seuraa kilpailua