Mapon Finnish Pool Tour Mikkeli 8-cup – Livelähetykset

Mapon Finnish Pool Tourin puolivälierät sunnuntaina klo 10:00.
Pool  Mapon Finnish Pool Tourin osakilpailu RG2 (10-pallo), Mikkeli 23.-24.10.2021

8-cup 24.10. klo 10:00
Matikainen Casper – Laaksonen Kim
Ström Micke – Sellberg Stefan
Sevastyanov Arseni – Romppanen Riku
Teittinen Juho – Makkonen Petri

ISTV ja RUUTU näyttää suorana lähetyksenä kilpailun ratkaisevat ottelut, toisen välierän ja finaalin. Lähetys alkaa kello 12.30 välierällä. Noin kello 14.00 Joonas Ohtosen temppulyöntinäytös ja ME-yritys. Finaali alkaa kello 14.45.

https://www.is.fi/urheilu/art-2000008341837.html
https://www.ruutu.fi/stream/3960374

Kilpailu huipentuu kauppakeskus Stellassa pelattavaan finaaliin.
MAPON FINNISH POOL TOURIN kauden toinen osakilpailu pelataan siis Mikkelissä, jossa kauppakeskus Stella toimii finaalipäivän areenana. Lajina on suoraviivainen 10-pallo.

Kilpailussa on mukana poolin kotimainen kerma. Suomen ykköspelaaja ja 10-pallon hallitseva Suomen mestari Casper Matikainen kuuluu kilpailun ehdottomiin voittajasuosikkeihin. ja kohtaa vähintään yhtä suuren suosikin Kim Laaksosen. Katseet kohdistuvat myös 13-vuotiaaseen Riku Romppaseen, joka sai kilpailuun villin kortin junioreiden MM-pronssin myötä ja pelaa toista junioreiden supertähteä Arseni Sevastyanovia vastaan. Suoraa lähetystä tästä ottelusta tarjoaa sunnuntaina mm. Pieni Valkoinen Puhveli – Youtube kanava:
https://www.youtube.com/results?search_query=pieni+valkoinen+puhveli

Tiedoksi: 10-pallossa tarkoituksena on pussittaa pallot numerojärjestyksessä pienimmästä alkaen. Se pelaajista, joka pussittaa kympin hyväksytysti, voittaa erän. Ottelut pelataan kahdeksaan erävoittoon, vuoroaloituksin.