Ahonen voittoon Jyväskylässä ja Johansson vakuutti Lahdessa

Pool Seniorien MN45-sarjan osakilpailu RG5 (9-pallo), Jyväskylä 23.03.2024

Vantaan Tomi Ahonen oli vahvin Jyväskylässä kun seniorit kokoontuivat viidenteen rankingkilpailuun 9-pallon merkeissä. Ahonen hävisi avauskierroksen pelinsä Järvenpään Tony Mikkolalle, mutta asteli tappiosta huolimatta tämän jälkeen voitosta voittoon kruunasi hienon päivänsä revanssivoittoon finaalissa juuri Mikkolasta lukemin 7-5. Ahonen (artikkelikuvassa ylhäällä) nousee RG-listalla viidenneksi tämän turnausvoiton myötä, kun kaudesta on jäljellä 9-pallon SM-kilpailut.


Tony Mikkola nousi RG-listalla toiselle sijalle finaalipaikan myötä ja lähtee hyvistä asemista jahtaamaan RG-listan piikkipaikkaa 9-pallon SM-kisoihin joka päättää kauden 2023-24


Esa Oikarinen (vasemmalla) on tutumpi näky snookerkentiltä jossa hän pelasi juuri alkukuusta Snookerin Shoot Outin SM-finaalissa Jyväskylässä. Mukavasti pallot putosi pussiin myös poolissa, kun ensimmäinen esiintyminen toi semifinaalipaikan. Toinen semifinalisti Asko Hämäläinen jatkaa puolestaan koko RG-listan piikkipaikalla.

TOP4

1. Ahonen Tomi MPT Vantaa
2. Mikkola Tony CCA Järvenpää
3. Hämäläinen Asko MPT Nurmijärvi
3. Oikarinen Esa JBS Jyväskylä

 


Pool Seniorien MN55-sarjan osakilpailu RG5 (9-pallo), Lahti 23.03.2024

Turkulaiskaksikko Kari Johansson ja Tommi Laine pelasivat kumpikin vakuuttavasti voitosta voittoon finaaliin asti, kun MN55 sarjan seniorit pelasivat Lahdessa kauden viimeisen RG-kilpailun. Finaalissa Johansson oli kaksikosta 6-2 etevämpi ja nappasi RG-voiton taskuunsa jälleen kerran jatkaen kokonais RG-listan piikkipaikalla. Tommi Laine nousee RG-finaalinsa myötä RG-listalla kolmanneksi. Porin Antti Rantanen ja Sastamalan Janne Sallinen nappasivat semifinaalipaikat mieheen ja ovat RG-listalla sijalla 2. ja 4.


Johansson ja Laine ovat useinkin olleet vastakkain finaalissa. Oheinen kuva viime vuoden uutisista helmikuulta 2023.

1. Johansson Kari GU Turku
2. Laine Tommi GU Turku
3. Rantanen Antti PBK Pori
3. Sallinen Janne TyBi Sastamala