BILJARDI-TV

Kattava valikoima biljardiin liittyviä videoita ja striimejä

  • Opetusvideot

    Opi pelaamaan BiljardiSuomen yhteistyökumppaneiden opetusvideoiden avulla

  • Pelistriimit

    Löydä parhaat striimit ja seuraa biljardia livenä

  • Tapahtumat

    Koosteita ja klippejä biljarditapahtumista

Biljardisaliesittelyt ja pelaajahaastattelut

Billiard Lovers Finland ja Timo Muhonen kiertää tutustumassa eri Suomen biljardisaleja ja -klubeja kauden 2020-21 aikana. Samassa yhteydessä haastattelun kohteeksi osuu useita salien huippupelaajia ja muita aktiivisia biljardin parissa toimijoita.

JAKSO 4 (osa 1/2 PVK esittely)

Neljännessä jaksossa (9.1.) oli vuorossa Helsingin Roihupellossa sijaitsevan Puhveliklubin esittely. Hulppean 16 pöydän yksityisklubin esittelijänä PVK:n puheenjohtaja Jarmo Tainio.

Slide

JAKSO 4 (osa 2/2 Petri Pohjola)

Neljännessä pelaajahaastattelussa ollaan Helsingin Puhveliklubilla jossa Suomen menestynein pyramidipelaaja Petri Pohjola kertoo urastaan. Merkittävän pyramidi- ja kaisauran jo tehnyt Pohjola on ollut merkittävässä roolissa, että Suomessa ylipäätään alkoi säännöllinen kilpaileminen pyramidissa.

Slide

JAKSO 3 (Kera Snooker ja Heikki Niva)

Kolmannessa jaksossa (6.1.) tutustutaan Espoossa viime vuonna elokuussa aloittaneeseen uuteen Kera Snookeriin. Esittelijänä omistaja Tero Sipakko ja Espoon Biljardikerhon Heikki Niva jonka uraan syvennytään myös omana haastatteluna pintaa syvemmälle. Niva kertoo mm. ajastaan Englannissa, jossa entisestä Suomen maajoukkuetason voimistelijasta kehittyi Suomen parhaimpia myös Snookerissa.
www.kerasnooker.fi

Slide

JAKSO 2 (osa 1/2 EBK esittely)

Toisessa jaksossa (23.12.) tutustutaan Espoon Biljardikerhon klubitilaan Espoon Kivenlahdessa. Esittelijänä EBK:n klubi-isäntä Tuomas Komi. Tiesitkö, että EBK on Suomen ainoa pelipaikka jossa pääsee harjoittamaan kaikkia Suomen Biljardiliiton viittä eri kilpailumuotoa Kaisa, Pool, Snooker, Pyramidi ja Kara.
www.espoonbiljardikerho.com

Slide

JAKSO 2 (osa 2/2 Jarno Ahola)

Toisessa pelaajahaastattelun jaksossa tutustutaan syvemmin Espoon Biljardikerhon kasvattiin Jarno Aholaan joka aloitti uransa 1997 ja matkan varrella on kertynyt kolmesta eri lajista Suomenmestaruus ja useita SM-mitaleita.

Slide

JAKSO 1 (osa 1/2 HBK esittely)

Ensimmäisessä jaksossa (15.12.) tutustutaan Helsingin Alppilassa sijaitsevaan Helsingin Biljardikerhon pelitilaan jonka esittelijänä ja haastateltavana on moninkertainen Suomenmestari Ville Pasanen. Samalla lyhyt esittely kaisabiljardista joka on Suomessa pelattavista lajeista se kaikista perinteisin.

Slide

JAKSO 1 (osa 2/2 Ville Pasanen)

Ensimmäisen jakson toisessa osiossa tutustutaan tarkemmin Ville Pasaseen joka on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä snooker- ja kaisapelaajista. Mitä Biljardi on tarjonnut Ville Pasaselle mittavan uran aikana?

Slide

THE STORY BEHIND THE SUCCESS

THE STORY BEHIND THE SUCCESS sarja joka tutustuu Suomen parhaimpien Finnish Pool Tour pelaajien taustoihin ja miten heistä tuli lajinsa parhaimpia.

Toisessa jaksossa tutustutaan pintaa syvemmältä Petri Makkoseen - matkasta biljardin ammattilaiseksi.

Slide


Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan Jani Siekkiseen ja kuinka lupaavasta jalkapalloilijasta tulikin poolbiljardin pelaaja.

Slide

MAPON FINNISH POOL TOUR LIVE STREAM

FPT Jyväskylä 9-pallon ratkaisupelit tuli suorana lähetyksenä IS-TV:ltä sunnuntaina 18.10. alkaen klo 14:30
Lue lisää IS-TV

Mapon FPT:n 8-pallo osakilpailun aikaisempi lähetys (semifinaali ja finaali) Mikkelistä 6.9.2020

Slide

BILJARDIAMMATTILAISEN VARUSTEET

Iso8 kävi tutustumassa mitä Biljardiammattilaisen laukusta oikein löytyy. Jani Siekkisen kotiluolassa Suomenlinnassa hän esittelee, millä laitteilla harjoitukset ja kilpailut oikein suoritetaan. Lähetys julkistetaan 25.8.2020.

Slide

POOL 9-PALLO SM TAMPERE LIVE

9-pallon yleinen Suomenmestaruuskilpailu 15.-16.8.2020 Tampereella.
Monikameralähetys toisesta semifinaalista ja finaalista.

Slide

ISOKASI OPETUSVIDEOT

Iso Kasi on biljardin monessa sopassa sekoitettu muttei ravistettu jätkä! Opetusvideoissa nähdään biljardin perusteet ja vinkit niin ensikertalaiselle kuin kokeneemmallekin kehäketulle.

Slide Slide Slide Slide Slide

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

Suomen Biljardimyynti

biljardi.fi

Suomen Biljardiliitto

sbil.fi

Biljardin kilpailunhallintajärjestelmä

biljardi.org

Kiinteistönvälitys Johacon Oy

johacon.fi