Beat the Champ – Robin Hull jatkaa ykkösenä

Tänään pelattiin Turun Aurabiljardissa Beat the Champ -battle jossa kolme tämän hetken parasta snookerpelaajaa ottivat mittaa toisistaan. Haastajat Patrik Tiihonen ja Heikki Niva saivat hetkellisesti otteen snookerin kaikkien aikojen menestyneimmästä pelaajastamme Robin Hullista, mutta lopussa mestari ja kokemus näyttivät nuoremmilleen kaapin paikan.

Ensimmäisessä kierroksella Heikki Niva ja Patrik Tiihonen ottivat toisistaan mittaa ja espoolainen Niva oli alusta alkaen vahvemmassa kunnossa voittaen haastajien välisen ottelun 5-2.

Ottelun video: https://www.youtube.com/watch?v=7ftLwbEA2ps&t=4s

Toisessa ottelussa pelasivat Robin Hull ja Patrik Tiihonen. Useat vuosikymmenet jo Suomen ykköspelaajana ollut Hull joutui ensimmäisissä erissä toteamaan Tiihosen vahvemmaksi, mutta nousi 2-3 tappioasemasta 5-3 voittoon.

Ottelun video: https://www.youtube.com/watch?v=S-7KrvocqCg&t=18s

Ratkaisevassa kolmannessa ottelussa Robin Hull ja Heikki Niva ratkaisivat sitten Beat the Champ -battlen voittajan. Avauserässä Robin nakutti taas ratkaisevan pitkän (80) pötkön. Niva pääsi kuitenkin tästä iskemään kaksi erää itselleen, mutta ei sen jälkeen enää voinut Hullin ylivoimaa pysäyttää. Hull nousi 1-2 tappioasemasta suoraan neljällä erävoitolla 5-2 voittoon ja lopetti tyylikkäästi koko ottelun yli 120 pisteen pöydän tyhjennykseen.

Ottelun video: https://www.youtube.com/watch?v=cweHVAHm2Fs

Robin Hull on edelleen Suomen ykkönen!

Artikkelikuva: HS