Casper Matikaisen turnaus käynnistyy tänään

Predator Championship League Pool turnaus alkaa Casper ”Cappe” Matikaisen osalta tänään klo 14:00 (Suomen aikaa) ja 9-pallo viihdettä on tarjolla koko illaksi. Kussakin ryhmässä on seitsemän pelaajaa ja kaikki pelaavat tänään toisiaan vastaan. Ottelut viiteen voittoon. Ryhmän paras pääsee finaalipäivälle ja heikoin putoaa pois.
Päivän ensimmäisessä ottelussa Matikaista vastaan asettuu Alex Kazakis. Mistään heittopussista ei ole kysymys, sillä Kreikkalainen on voittanut urallaan mm. 10-pallon Euroopan mestaruuden, sekä EuroTourin osakilpailun. WPA:n maailmanlistalla Kazakis on sijalla 9. Matikaisen ollessa 30. sijalla.
Ryhmän muut pelaajat:
Billy Thorpe (USA), WPA sijalla 14., mm. Mosconi Cup voittaja.
Albin Ouschan (Itävalta), WPA sijalla 26., mm. 9-pallon maailman mestari 2016.
Marc Bijsterbosch (Hollanti), WPA sijalla 45., mm. 10-pallon Euroopan mestari 2017.
Mieszko Fortunski (Puola), WPA sijalla 35., mm. 10-pallon Euroopan mestari 2019.
Roberto Gomez (Filippiinit), WPA sijalla 93, mm. 9-pallon MM hopeaa 2007.
23-vuotias Espoolainen lähtee hyvillä fiiliksillä päivän otteluihin.
– Eilen vedin hyvät treenit ja tänään saa pelata todella paljon. Olen ensimmäistä kertaa nyt TV-peleissä, joten alkujännitystä on mutta se kuuluu asiaan. Vastustajat ovat kaikki todella hyviä, joten hyvin täytyy pelata. Olen tehnyt kuitenkin kovasti duunia ja luotan omiin taitoihin.
Matikainen on tällä hetkellä todella tarkkaan seurattu pelaaja. Eilen Matchroom nimesi Matikaisen ja Petri Makkosen Suomen edustajiksi toukokuussa pelattavaan World Cup of Pool turnaukseen.