Jalo Kotinurmi ja Sauli Solhagen voittivat kevätkauden viimeiset RG-kilpailut

Artikkelikuvassa Finnish Openin finaalikaksikko Jalo Kotinurmi ja Arseni Sevastyanov. Molemmat edustavat Iso8:a (kuva: Jalo Kotinurmi FB)

Kolmen vallin karassa ja Pyramidissa pelattiin hyvinkin lämpimänä ja kesäisenä viikonloppuna kauden viimeiset RG-kilpailut. Espoossa pelattiin karakauden viides ja viimeinen RG-kilpailu ja vastaavasti Pyramidissa pelattiin Helsingissä Finnish Open kauden päättävänä RG-kilpailuna.

Finnish Open 2021 / The Finnish Master Series RG5 (Amerikanka), Helsinki 19.06.2021

Pyramidissa Finnish Open ei tarjonnut veikkaajille yllätyksiä, kun rankingin kärkikaksikko Arseni Sevastyanov ja Jalo Kotinurmi marssivat rinta rinnan ilman ongelmia yhdessäkään ottelussa aina finaaliin asti. Finaalissa Kotinurmi oli selkeän askeleen vahvempi voittamalla Sevastyanovin jopa yllättävät selkein numeroin 5-1. Sevastyanov päätti kauden kuitenkin niukasti rankingykkösenä ennen perässä tullutta Kotinurmea joka hallitsevana Suomenmestarina voitti nyt uran ensimmäisen RG-kilpailun pyramidissa.

Finnish Openin kolmannelle sijalle pelasivat Oulun Henri Mäki ja Lahden Tero Parikka.

1. Kotinurmi Jalo Iso8 Helsinki
2. Sevastyanov Arseni Iso8 Kotka
3. Mäki Henri TBO Oulu
3. Parikka Tero P-HBK Lahti
5. Golubin Yuri P-HBK Lahti
5. Pekkala Panu EBK Espoo
7. Anttila Petri PVK Helsinki
7. Tainio Jarmo PVK Helsinki
9. Baskov Dmitri PVK Helsinki
9. Päivinen Tero PVK Helsinki
9. Zhukov Oleksiy PVK Vantaa

 

Tulosluettelo ja RG-pisteet
Kilpailukaavio
Cup-kaavio
Kaikki ottelut allekkain

Tulospalvelun tarjosi totutusti biljardi.org (Resulttia Solutions) ja olosuhteet tarjosi laadukas Helsingin Puhveliklubi!

KIITOKSIA MYÖS KAUDESTA:

www.biljardi.fi


www.muvika.com

 

Kara Mestaruussarja 2020-21 RG5, Espoo 19.06.2021

Espoon Biljardikerholla kararankingin voittoon pelasi jälleen totutusti, Sauli Solhagen. Alkukierroksien parhaana pelaajana Solhagen ei silti selvinnyt helpolla, kun hän nappasi niukat 22-21 ja 23-21 voitot vastustajistaan Paul Figueroasta ja Jonhyun Moonista. Semifinaaleista eteenpäin rankingykkönen oli kuitenkin omilla lukemillaan ja voitti kaksi viimeistä peliään 30-11 ja 30-20 päättämällä kauden peräti 86% voittoprosenttiin. Vain kauden 22 ottelusta 3:ssa tuli tappio.

Turnauksen kakkoseksi pelasi Hyvinkään Miika Virtanen ja himmeimmät sijat kotiseuran puuhamiehelle Paul Figueroalle ja hallitsevalle Karan Suomenmestarille Helsingin Timo Hjortille.

Kara Ranking 2020-2021

 

Molempien pienempien kilpalajien kaudet saatiin hienosti päätökseen todella poikkeuksellisesta ja vaikeasta kaudesta huolimatta. Kiitoksia kaikille järjestäjille, pelaajille ja yhteistyökumppaneille (mm. Suomen Biljardimyynti ja Muvika) kilpailukaudesta 2020-2021. Tästä päästään ponnistamaan jälleen uuteen ehjään kilpailukauteen!