Junioreiden EM-kilpailut puolessa välissä – kaksi lajia pelattu

Slovenian Laškossa pelattavissa EM-kilpailuissa kaksi lajia on saatu päätökseen. Straight poolissa saatiin Suomelle ensimmäinen mitali, kun Juho Teittinen otti koulupojissa (U17) pronssia. Lähellä mitalia oli myös Arseni Sevastyanov junioreissa (U19), joka joutui taipumaan puolivälierässä kilpailun voittaneelle Saksan Neuhausenille luvuin 84-100.

10-pallossa Sevastyanov oli lähimpänä mitalia sijoittuen toistamiseen 5-8 sijoille. Tappio puolivälierässä tuli myös samaiselle Neuhausenille vahvan esityksen jälkeen erin 1-7. Sijoille 9-16 itsensä pelasivat Sasu Hietamies ja Leevi Auresto (U17) sekä Eetu Hirvenheimo (U19).

Henkilökohtaisista lajeista pelaamatta on vielä 9-pallo kokonaisuudessaan sekä 8-pallon 16cup. 8-pallossa mukana suomalaisista vielä Juho Teittinen (U17). 8-pallon pelataan loppuun perjantaina alkaen klo 15:00.

Lauantai-iltana klo 20:00 jatkuvassa joukkuekisassa riittääkin jännitettävää. Molemmat sekä U17- ja U19-joukkueet pelasivat puolivälierään voittajien puolelta. Puolivälieräpaikkaan johdattaneissa otteluissa U17 Suomi voitti Hollannin 2-0 sekä U17 Serbian 2-1. Vastustajat puolivälierään selviävät myös lauantaina. Semit ja finaali pelataan kisojen päätöspäivänä sunnuntaina.

Tuloksia voi seurata https://www.epbf.com/tournaments/european-championships/live ja Live striimin ystäville https://www.kozoom.com/

Uutinen: Sami Karttunen
Kuva: Juho Teittinen EPBF