Kaisan Mixed Doubles SM voitto Aholalle ja Vuorio-Wilsonille

Hyvinkäällä ventillinen pareja kohtasivat toisensa kun kaisan Mixed Doubles SM-kilpailu pelattiin historian toisen kerran. Sekanelinpelien kilpailut ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina ja nytkin Hyvinkään Mustan kasin järjestämä turnaus oli erittäin viihtyisä.

Mestaripariksi pelasivat EBK:n Jarno Ahola ja Lunan Hanna Vuorio-Wilson. Finaalissa he kukistivat PaKlu:n edustajat Harri Karlssonin ja Moona Korhosen lukemin 60-22. SM-pronssimitalit jäivät kotiseuralle HyvBK:n Toma Aurestolle ja Annika Hakkaraiselle jotka pystyivät ainoina antamaan mestariparille piikin – heti kisojen avauskierroksella.

Kilpailutuloksia tarkemmin

Kaisa Mixed Doubles SM 2024 mitalistit:
1. Jarno Ahola EBK & Hanna Vuorio-Wilson Luna
2. Harri Karlsson & Moona Korhonen HyvBK
3. Toma Auresto & Annika Hakkarainen HyvBK

Hanna Vuorio-Wilson on pitänyt paljon taukoa biljardista, mutta osoitti jälleen voittamisen taitonsa vuosienkin tauon jälkeen. Pitkän päiväpuhteen päätteeksi hän pelasi finaalissa turnauksen parhaan pelinsä. Jarno Ahola on puolestaan menestynyt vakuuttavasti viimeiset kuukaudet useissakin eri lajeissa.


 

Hämeenlinnan PaKlu:n pelaajat Harri Karlsson ja Moona Korhonen hieman yllättivät upeilla otteillaan kukistaessaan ennakkoon kovia pelipareja toinen toisensa perään. Harri Karlssonilla pitää myös SM-viikonloppuna kiirettä sillä hän osallistuu samana viikonloppuna myös MN65 sarjan 8-pallon SM-kilpailuihin Vaasassa.


 

Toma Auresto ja Annika Hakkarainen olivat vahva pelipari ja yksi ennakkoon kovimmista. Hyvinkään pari jäi niukasti ulos finaalista, mutta upeasti SM-pronssit kaulaan.


kuvat: Mika Palviainen