Kaisan MM-kilpailu alkaa tällä viikolla

Tällä viikolla se alkaa – vuoden odotetuin kaisatapahtuma! Rovaniemen Santa Parkissa järjestetään tulevana viikonloppuna 19.-22.9.2019 Kaisabiljardin MM-kilpailu jossa on mukana reilu 90 pelaajaa pääosin Suomesta, mutta reilu kymmenkunta myös muista naapurimaista.

Santa Park, puitteet on joulupukin kotiluolassa kohdallaan juuri tämmöistä MM-tapahtumaa varten.
MM-kilpailua voi seurata useista Live Stream lähetyksistä sivujen www.kaisamm.fi kautta. Mukana myös reaaliaikainen tulospalvelu.

Varsinaiset ottelut alkavat perjantaina 20.9. aamulla klo 10:00 heti avajaisten jälkeen, mutta jo torstaina riittää paikan päällä ohjelmaa pelien ympärillä niin, että kaikki viihtyvät varmasti. Tutustu koko MM-tapahtuman ohjelmaan tästä.


Mika Stark (EBK) on tällä hetkellä hallitseva maailmanmestari vuosimallia 2016 ja lähtee puolustamaan mestaruutta yhtenä ennakkosuosikkina. Helppoa se ei tule olemaan sillä kaisassa voittajaehdokkaita on biljardin eri alalajeista kaikista eniten. Kaisa MM-kilpailu on myös Veikkauksen kohteena Voittajavedossa. Palkinnot on myös muhkeat, kun voittajalle on luvassa 10.000€ palkinto ja koko palkintopotti on peräti 17.500€.

Pelit pelataan huippulaadukkaalla DEKO kaisapöydällä joita on kahdeksan kappaletta turnauksessa. (pöydät myynnissä, tutustu erikoistarjoukseen)

Seuraa kilpailuja http://www.kaisamm.fi ja https://www.biljardisuomi.fi ( + facebook)

Kaisa MM 2019 To.19.9.-Su.22.9. päiväohjelmatiedot


Suomen Biljardimyynti myy Kaisan MM-pöytiä erikoistarjouksena (lisätietoja klikkaamalla kaisapöydän kuvaa)