Kaisan MM-kilpailujen toinen pelipäivä menossa

67 pelaajaa selvitti tiensä MM-kilpailujen avauspäivästä jatkoon. Tämä tarkoitti siis 24 pelaajan putoamista kahden ensimmäisen pelikierroksen jälkeen ja yllätyksenä Suomen rankingkärki Jani Savolainen kuului tähän joukkoon. Savolainen sai tappiot Venäjän Gennadiy Sultanovilta 43-60 ja Porvoon Porvarikerhon Vesa Kedolta 30-60. Tulosten valossa ehkä kovimmasta suorituksesta vastasi vasta nuori 15-v Arseni Sevastyanov joka päihitti toisella kierroksella moninkertaisen RG-voittajan ja yhden pohjoisen menestyneimmän pelaajan Mikko Hämäläisen tylysti lukemin 60-2. Sevastyanov jatkoi pelissä puhtaalla pelillä lauantaille.


Konkari Ilkka Korhonen (vasemmalla) on aloittanut tämän kauden vahvasti. Oikealla Hyvinkään Joonas Vartia on moninkertainen nuorten Kaisan Suomenmestari. Aloitti kilpailut rökäletappiolla seurakaveriaan Toma Aurestoa vastaan 3-60, mutta on sen jälkeen piristänyt peliä.


Helsingin legenda ja moninkertainen turnausvoittaja, Markku Koponen (vasemmalla) on aloittanut MM-kilpailun puhtaasti eli pelkillä voitoilla ja tehnyt myös mukavan 33 pisteen sarjankin. Oikealla tulevaisuuden superlupaus Kotkan Arseni Sevastyanov.

Tänään lauantaina pelataan neljä pelikierrosta ja jatkoon sunnuntaille selvittää tiensä arviolta reilu kymmenkunta pelaajaa. Tulospalvelua voi seurata http://www.kaisamm.fi

TULOSPALVELU
KILPAILUKAAVIO

LIVE SCORING: näyttää käynnissä olevat ottelut
LIVE STREAM: videolinkit jokaiseen kahdeksaan kilpailupöytään


MM-kisojen yksi suurimmista ennakkosuosikeista, (vasemmalla) Ville Pasanen on aloittanut kisat odotetun tehokkaasti eikä vastustajat ole päässyt vielä edes puoleen parttiin. Oikealla Kuopion Mikko Oinonen joka on ottanut upeita voittoja kilpailun alussa.


Latvian aktiiviset biljardinystävät Anna Gurkina ja Svetlana Voroncova.