Kari Johanssonin ylivoima MN55 sarjassa jatkuu

Pool  Seniorien 8-pallon SM-kilpailut, MN55-sarja, Helsinki 25.02.2023

Turun Galaxyn Kari ”Brady” Johansson (artikkelikuvassa vasemmalla) on tällä hetkellä MN55 sarjassa täysin pitelemätön. Viikonloppuna 8-pallon Suomenmestaruus tuli lähes näytöstyyliin Johanssonin päihittäessä finaalissa seurakaverinsa Tommi Laineen 5-0 (artikkelikuvassa oikealla). Koko päivä oli Bradylle lähes täydellinen sillä hän hävisi kuudessa pelaamassaan ottelussaan yhteensä vain kolme erää. (W.O, 5-0, 5-0, 5-2, 5-0, 5-1, 5-0). Finalistit Johansson ja Laine ovat myös rankinglistan kärkikaksikko ja erityisesti Johanssonin sarja on mykistävän tehokas sillä hän on seitsemästä kilpailusta voittanut kuusi (ml. neljä edellistä SM-kilpailua) ja ollut kerran kolmas.

 

SM-pronssimitalille pelasi PVK:n Timo Hjort (vasen kuva) joka on viimeiset vuodet kunnostautuen tehokkaana kolmen vallin karassa. Toinen pronssimitalisti oli EBK:n Janne Alho joka on myös sarjan kestomenestyjiä varsinkin SM-kilpailuissa.

 Pelitilannekuvat: Maarit Gerkman (FB)

SM pronssia Janne Alho, EBK. Kuva: Jussi Lähteenmäki

SM pronssia myös Timo Hjortille, PVK. Kuva: Jussi Lähteenmäki.

SM kultaa voitti vasemmalla oleva Kari Johansson, vierellään hopeamitalisti Tommi Laine. Molemmat edustavat Galaxie United seuraa. Kuva: Jussi Lähteenmäki.

Kilpailun johtaja Jussi Lähteenmäki (vas.) jakaa palkintoja kisan parhaille.