Kevään kilpailukausi alkaa täydellä tohinalla

Biljardin kilpailutoiminta ei vuoden vaihteen jälkeen jää yhtään huilaamaan vaan heti ensimmäinen viikonloppu tarjoaa useita kilpailuja ympäri Suomen.

https://www.biljardi.org/

Oulussa jatkuu kaisan kilpailukausi perinteisellä Terwa Cupilla jossa on mukavasti 67 pelaajaa mukana. Toistaako Mika Stark viime vuoden tempauksensa jälleen vai mitä tekee rankingkärki Arseni Sevastyanov palattuaan nyt armeijan palveluksista? Tulossatoa tarjolla heti lauantai-aamusta keskustelupalstan tulospalvelusta jossa myös linkit TBO:n laadukkaisiin Live Streameihin.

Mika Stark

Arseni Sevastyanov

Poolin divarikisoissa nautitaan 8-pallosta sekä Vantaalla että Hyvinkäällä. Kovassa 1-divisioonassa 50 pelaajaa kohtaa toisensa My Biljardissa Vantaalla. Kilpailukaavio löytyy tuttuun tapaan Resulttia Solutionsin tarjoamasta biljardi.org palvelusta ja muita oleellisia asioita ml. live stream keskustelupalstalta. 2-divisioonassa 8-palloa pelataan Hyvinkään Mustassa kasissa johon voi vielä SBIL:n alaisten jäsenseurojen jäsenet ilmoittautua mukaan tämän päivän aikana. Tulospalvelu ja keskustelupalsta.

Petri Ahvonen

Tuusulan Biljardisalilla pelataan tänä viikonloppuna myös 9-pallon haastajasarjan kilpailu mikä on avoin kilpailu kaikille jäsenseurojen jäsenille. Lisätietoja.

Snookerissa pelataan myös totuttuun tapaan vuoden alussa kaikilla avoin Cabin Street Open. Nyt jo seitsemännen kerran järjestettävää tasoituskilpailu voi seurata jo huomisesta perjantaista alkaen mm. biljardin keskustelupalstalta jossa on linkit tarkempiin tulospalveluihin ja striimeihin.

Monesti Cabin Street Openin voittanut Heikki Niva

Ja huom pelaajat, mikäli kilpailulisenssi vielä puuttuu. Kevään kausilisenssi (40€) hankitaan tutusta paikasta Suomisportista