Lokakuun ensimmäisen lauantain biljardivoittajina Juha Laaksonen, Harri Niemi, Timo Marttinen ja Pasi Ahonen

Pool  2. divisioonan osakilpailu RG2-1 (10-pallo), Kerava 01.10.2022

Riihimäen Juha Laaksonen voitti 2-divisioonan osakilpailun Keravalla, kun hän voitti Lahden Tuomas Koposen 10-palloa pelatussa finaalissa numeroin 5-1. Semifinaaleihin asti ylsivät Porin Jani Nybacka ja Hattulan Turkka Salmela, jotka kumpikin hävisivät finaalipaikan vain niukasti 4-5.
(artikkelikuvassa 2. Tuomas Koponen ja 1. Juha Laaksonen, kuva: Matti Jokela)


Jani Nybacka (kuva: Matti Jokela)


Turkka Salmela (kuva: Matti Jokela)

Pool  2. divisioonan osakilpailu RG2-2 (10-pallo), Jyväskylä 01.10.2022

Kotiseura BDB:n Harri Niemi oli murskaava Jyväskylän 2-divisioonakilpailun finaalissa, kun hän päihitti Nokian Joonas Lahtisen suoraan 5-0. Semifinaaleihin asti pelasi myös NoBil:n pelaajat, kun Konsta Kovala ja Olavi Virta nappasivat himmeämmät palkintosijat mieheen.

Jyväskylän osakilpailun parhaat pelaajat: Vasemmalla kisan ykkönen Harri Niemi, toiseksi tullut Joonas Lahtinen sekä kolmannet sijat saavuttaneet Olavi Virta sekä Konsta Kovala. Kuvat: BDB.

Pool  Haastajasarjan osakilpailu RG2-1 (8-pallo), Tuusula 01.10.2022

Tuusulassa pelattiin Poolin haastajasarjassa 8-palloa ja siellä voittoon pelasi JamPoolin Timo Marttinen. Hän voitti finaalissa Hämeenlinnan PaKlu:n Moona Korhosen 4-1. Semifinaaleihin asti pelasivat Mäntsälän Toni Nampajärvi ja Vantaan MPT:n Jukka Pirttiniemi.

Pool  Haastajasarjan osakilpailu RG2-2 (8-pallo), Tampere 01.10.2022

Myös Tampereella pelattiin haastajasarjassa 8-pallon osakilpailu ja Nokian Pasi Ahonen oli kisoissa yli muiden. Selkeät voitot cup-kierroksilla takasi ylivoimaisen esityksen ja finaalissakin kotiseura GU:n Mikko Putaja nujertui 4-1. Siiman Timo Sacklén ja Turun Marko Viitanen nappasivat semifinaalipaikat.