Maajoukkuevalinnat Tampereen EM-kisoihin toukokuulle on tehty

Dynamic Billiard European Championships presented by Mapon

http://www.sbil.fi/@Bin/8572414/SBiL+EM+2020+juliste+p%C3%A4ivitetty+20200123.pdf

Viimeinen kisaviikonloppu Tampereella järjestettäviin EM-kilpailuihin on nyt takana ja sitämyöden edustuspaikat on valittu. Suomea Tampereella edustavat:

Miehet:

Jani Uski
Petri Makkonen
Casper Matikainen
Kim Laaksonen
Aki Heiskanen

Jani Siekkinen
Jesse Gustafsson
Stefan Sellberg

Naiset:

Johanna Vartiainen
Tuija Soininen
Riikka Väyrynen
Riikka Saaranen

Laura Saarinen
Mari Haapanen
Tuuliina Panula

Pyörätuolisarja:

Jouni Tähti

U23:

Aatu Suoraniemi
Mikael Haapaniemi
Micke Ström
Karo Långström
Marko Vehmasaho

Jokainen joukkueeseen valittu pelaa vähintään kaksi pelimuotoa turnauksessa, jossa ratkotaan Euroopanmestaruudet kaikissa poolin neljässä eri kilpapelimuodossa. Lisäksi Tampereella ratkotaan joukkueiden Euroopan Mestaruudet.

Nyt joukkue saa lähes kolmen kuukauden valmistautumisrauhan 8.5. straight poolilla alkavaan turnaukseen. Tarkemmat lajipaikat ilmoitetaan alkavan viikon kuluessa.

Valinnat on tehty aiemman ilmoituksen mukaisesti rankinglistoja noudatellen, lisäksi viimeiset puoli vuotta Aasiassa peliään kehittänyt Kim Laaksonen otettiin joukkueeseen mukaan. Tapahtuman kannalta on myös hienoa että kaksi paikallista pelaajaa, Heiskanen ja Gustafsson, selviytyivät joukkueeseen! Samoin joukkue on hieno sekoitus kokemusta ja nuoruutta.

Poolin EM-kilpailut järjestetään Tampereella 8.-18.5. Messu- ja urheilukeskuksen Tähti-Areenalla ja tapahtumaan on vapaa pääsy. Tämän lisäksi samassa paikassa pelataan myös Eurotour-osakilpailu 21.-23.5. joka on avoin kaikille osallistujille.

Lisätiedot:

Tommi Lamminaho
Lajipäällikkö, Pool
Suomen Biljardiliitto ry.
+358 40 8295494
tommi.lamminaho@gmail.com