Markus Leppiaho 8-pallon Divarimestariksi

Tampereen Galaxiessa ratkottiin viikonlopun aikana 8-pallon divarimestaruus jossa menestyneimmäksi pelaajaksi nousi Vantaan Markus Leppiaho. Jännittävä ja erittäin hyvätasoinen finaali päättyi lopulta 7-6. Finaalissa Espoon Juha Pekkarinen meinasi nousta vielä takaa-ajoasemasta ohi turnauksen voittoon, mutta Leppiaho onnistui tekemään aloituspartin ratkaisevaan viimeiseen erään.

Semifinaalissa Pekkarinen nousi vastaavanlaisesti myös 3-6 takaa tasoihin ja vielä voittoon asti kukistamalla Vantaan Jouni Nykäsen lukemin 7-6. Nykäselle silti hienosti semifinaalipaikka, kuten myös hänen seurakaverilleen Tomi Ahoselle.


Tomi Ahonen ja Jouni Nykänen ovat molemmat sekä divarin, että senioreiden RG-listoilla kärkikahinoissa ja ennen kauden viimeistä SM-kilpailua vahvasti kiinni suorasta noususta Finnish Pool Tourille.

Divarimestaruuskilpailut / 1. divisioonan RG6 (8-pallo), Tampere 14.-15.03.2020

 

1. Leppiaho Markus JamP Vantaa
2. Pekkarinen Juha EBK Espoo
3. Ahonen Tomi Luna Vantaa
3. Nykänen Jouni Luna Vantaa
5. Laitinen Lassi BCK Lapinlahti
5. Myllymäki Niko GU Tampere
5. Ratinen Ari HyvBK Hyvinkää
5. Teittinen Juho FBT Lappeenranta
9. Granat Nico GU Tampere
9. Jutila Jani PPP Nokia
9. Kaksonen Henri EBK Helsinki
9. Kaunisto Perttu BCK Siilinjärvi
9. Kytömaa Juho PJP Porvoo
9. Okko Veli-Pekka SaiBi Lemi
9. Panula Tuuliina HyvBK Hyvinkää
9. Virk Lavi NoBil Nokia

Artikkelikuvassa finaalipari Juha Pekkarinen ja Markus Leppiaho. Pekkarinen vankisti paikkaansa RG-listalla ja on nyt kolmantena. Leppiaho sen sijaan on divarin RG-listan piikkipaikalla ja sai voitolla vankan johdon ennen kauden viimeistä 9-pallo kilpailua.

 

Kuvat: Heikki Laikkamaa