MPT voitti senioreiden Joukkue SM-kilpailun Vantaalla

Pool Seniorien joukkue-SM, MN45/MN55/MN65 (8-pallo, 9-pallo ja 10-pallo), Vantaa 11.11.2023

Kotiseura My Biljardin (MPT) iloksi joukkue Asko Hämäläinen, Tomi Ahonen ja Janne Huttunen (Artikkelikuvassa) voittivat poolin senioreiden Joukkue SM-kultaa isänpäivän viikonlopun lauantaina. Finaali päättyi MPT:n 2-1 voittoon hopeajoukkuetta Kausalan Biljardkerhoa vastaan. 9-pallossa Hämäläinen voitti KsBK:n Joni Vilposen 8-4 ja kun vain hetkeä myöhemmin Arto Taavila tasoitti otteluvoitot Tomi Ahosta vastaan 7-3 niin ratkaisu nähtiin 8-pallossa, missä Janne Huttunen kukisti Tommi Wellingin jännittävien vaiheiden päätteeksi 7-5.


Finalistit: Joni Vilponen, Arto Taavila ja Tommi Welling (KsBK)


MPT oli tiukassa paikassa myös semifinaalissa Espoon Biljardikerhoa vastaan, mikä ratkesi vasta 1-1 tilanteessa ja ratkaisuerässä, kun Hämäläinen voitti 8-7 EBK:n Timo Muhosen. EBK:n joukkueelle Timo Muhonen, Juha Pekkarinen ja Tuomas Komi SM-pronssia. Toinen pronssi matkusti Turkuun joukkueelle Jari Tamminen, Tommi Laine ja Kari Johansson (GU Turku).


Pronssimitalistit: Jari Tamminen, Tommi Laine, Kari Johansson (GU)Pronssimitalistit: Timo Muhonen, Tuomas Komi, Juha Pekkarinen (EBK)


TOP 4 joukkueet Seniori Joukkue SM 2023

1. Ahonen Tomi MPT 1 Vantaa
Huttunen Janne MPT 1 Nurmijärvi
Hämäläinen Asko MPT 1 Nurmijärvi
2. Taavila Arto KsBK Iitti
Vilponen Joni KsBK Lahti
Welling Tommi KsBK Lahti
3. Johansson Kari GU Tku Turku
Laine Tommi GU Tku Turku
Tamminen Jari GU Tku Naantali
3. Komi Tuomas EBK Espoo
Muhonen Timo EBK Kirkkonummi
Pekkarinen Juha EBK Espoo