Petri Makkonen voitti Finnish Pool Tourin avauskilpailun Vaasassa

Hyvinkään Petri Makkonen aloitti Mapon Finnish Pool Tour kauden vakuuttavasti ja voitti 9-palloa pelatun avauskilpailun Vaasassa. Makkonen oli 8-cupissa hiukan ahtaalla Ville Hämäläisen kanssa, mutta taivutti pelin itselleen ratkaisuerässä 8-7. Muissa päivän otteluissa Makkonen oli suorastaan ylivoimainen. 8-pallon SM-kultaa vastikään voittanut Kim Laaksonen jäi cupin avauskierroksella Makkosen vietäväksi 8-3. Semifinaalissa ja finaalissa Makkonen määräsi tahdin alusta loppuun asti. Todella upean uran ensimmäisen FPT kilpailun pelannut Juho Teittinen pelasi sensaatiomaisesti itsensä semifinaaliin asti, mutta joutui tyytymään tappioon Makkoselle 8-2. Samoin numeroin Makkonen päihitti myös Casper Matikaisen ja vankisti johtoaan rankingin kärjessä.


Petri Makkonen voitti uran 5. Finnish Pool Tour osakilpailuvoiton. FPT:a on pelattu nyt kaudesta 2015-16 alkaen. Nyt kun seitsemäs kilpailukausi alkoi niin FPT osakilpailuja on pelattu 23 kpl ja seitsemän eri pelaajaa on kyennyt FPT kilpailun voittamaan (kts. lisää

 


FPT osakilpailun nuorin (15v Juho Teittinen) ja kokenein (51v Simo Korpela) tekivät upeasti semifinaalien arvoisen suorituksen kovalaatuisessa sarjassa.