Poolin divarikausi käynnistyi neljältä eri paikkakunnalta

Poolin kilpailukausi käynnistyi yleisen sarjan osalta neljällä eri paikkakunnalla joihin otti osaa yhteensä yli 160 eri pelaajaa. Kausi alkoi 9-pallolla ja 1-divisioonan ensimmäinen osakilpailu pelattiin Tuusulassa. 40 pelaajan kilpailun ykköseksi pelasi Savonlinnan Vili Kokkonen joka voitti finaalissa Lappeenrannan Jori Narvolan 7-2. Semifinaaleihin asti selvitti tiensä Lahden Ville Borgström ja Helsingin Sasu Raudas.

Pool  1. divisioonan osakilpailu RG1 (9-pallo), Tuusula 03.-04.09.2022

1. Kokkonen Vili SSC Savonlinna
2. Narvola Jori FBT Lappeenranta
3. Borgström Ville LP-90 Lahti
3. Raudas Sasu Ritz Helsinki
2-divisioonan kilpailut pelattiin puolestaan kahdella paikkakunnalla, Tampereella ja Vantaalla. Molemmat turnaukset pelattiin päivässä maaliin. Tampereella mestariksi pelasi isäntäseuran Paavo Laihonen kukistamalla finaalissa Siiman Arttu Taposen 6-2. Vantaan finaalissa pelattiin selkeästi tiukempaa sillä siellä ratkaisu nähtiin vasta dramaattisesti kontraerässä. Kotiseura MPT:n Asko Hämäläinen nousi mestariksi voittamalla Espoon Pasi Kilpivaaran tiukan finaalin päätteeksi 6-5. Hämäläinen oli finaalia jo 0-4 perässä.

Pool  2. divisioonan osakilpailu RG1-1 (9-pallo), Tampere 03.09.2022

Tampereen 2-divisioona voittaja Paavo Laihonen (kuva: Heikki Laikkamaa)
Tampereen 2-divisioona finalisti Arttu Taponen (kuva: Heikki Laikkamaa)
Tampereen 2-divisioona semifinalisti Eero Lindholm (kuva: Heikki Laikkamaa)
Tampereen 2-divisioona semifinalisti Jani Jutila (kuva: Heikki Laikkamaa)

3. Väyrynen Riikka MPT Vantaa

Täysi 32 pelaajan kaavio oli myös Keravalla pelatussa haastajasarjan avauskilpailussa. Siellä mestariksi pelasi isäntäseura CCA:n Joona Karjaluoto kukistaen finaalissa Hyvinkään Biljardikerhon Toni Nampajärven 5-3.

Pool  Haastajasarjan osakilpailu RG1-1 (9-pallo), Kerava 03.09.2022

Finalistit Joona Karjaluoto ja Toni Nampajärvi (kuva Jere Virtaranta)