Pyramidin maajoukkueleiri marraskuussa 2019

Vuoden viimeiselle leiritykselle kokoontui kolme viidestä maajoukkuepelaajasta. Mukana olivat Kotkan Biljardi kotkia edustava Arseni Sevastyanov, Espoon Biljardikerhoa edustava Juuso Lukkari ja pelaajavalmentajana toimi Pyhtääläinen Puhveliklubia edustava Juho Nykänen.

 

Teemana leirillä oli:

 

Taito tehdä, kyky soveltaa ja tieto tunnistaa

 

Ensimmäisenä päivänä tutustuimme Tapanilan urheilukeskuksessa erinlaisiin tarkkuuslajeihin kuten jousiammuntaan, veitsen heittoon, kirveen heittoon, neilön heittoon, kivääriammuntaan ja pistooliammuntaan. Ohjaajana meillä oli näissä lajeissa Tapanilan kouluttajana toimiva Esa Rantanen. Tämän aktiviteetin taustalla oli luoda ymmärrystä miten muut tarkkuslajit toimivat niin tähtäysprosessin puolesta kuin fyysisen asennon, linjaamisen ja laukaisun suhteen.

Illasta tutustuimme ABC pelianalyysiin osana oman pelin kehittämisessä ja otimme mittaa PVKoon viikkokisoissa paikallisista Pyramidin taitajista.

 

Toinen päivä koostui edeltävän päivän purusta ja tiiviistä pyramidi harjoittelusta. Aiheena meillä oli linjaus, herkkyys ja jaksamisen hallinta.

 

Viikonloppu menikin kuin siivillä, sisälsi hymyä, naurua, satunaisen ärräpään ja paljon uusia oivalluksia.

 

Kiitokset yhteistyökumppaneille:

 

Tapanilan urheilutalosäätiö

PVK klubi