Seniorit pelasivat 10-pallon SM-mitaleista viikonloppuna

Poikkeuksellisesti vasta kesäkuussa päästiin pelaamaan vuoden ensimmäisistä Suomenmestaruusmitaleista, kun MN44-, MN54- ja MN64-sarjojen 10-pallon SM-kilpailut pelattiin Vaasassa ja Vantaalla. Näiden lisäksi myös juniorit pelasivat 10-pallon SM:t Lappeenrannassa.

Pool  Seniorien 10-pallon SM-kilpailut, MN44-sarja, Vaasa 05.06.2021

Kotikaupungin iloksi FPT:llakin menestystä nauttinut Stefan Sellberg oli melko ylivoimaisessa kunnossa voittaen nuorimpien senioreiden Suomenmestaruuden 10-pallossa. Finaalissa kukistui rankingkärki ja myöskin Vaasaa edustanut Simo Korpela lukemin 7-3. Semifinaalissa eniten mestarin ahtaalle pistänyt TyBi:n Pauli Laakso saavutti pronssia kuin myös PmP:n Tommi Welling.


 Pool  Seniorien 10-pallon SM-kilpailut, MN54-sarja, Vantaa 05.06.2021

Vantaan MyBiljardi & Bar järjesti ensin MN54 sarjan 10-pallon SM-kilpailun lauantaina ja sunnuntaina on vuorossa sitten kokeneemmat MN64 sarjan seniorit. 28 pelaajan joukosta mestariksi kruunattiin yksi kisojen kokeneimmista pelaajista, kun lahtelainen Aarno Kiveliö (66v) päihitti finaalissa Ismo Koson selkein numeroin 5-1. Kiveliö on pelannut hyvin menestyksekkäästi pääosin vain MN64 sarjassa, mutta nappasi nyt upeasti myös ”nuorempien” sarjan voiton nimiinsä jahdaten näin onnistuneesti tuplamestaruutta viikonloppuna. Koson lisäksi mitaleille pääsivät Espoon Janne Alho ja Helsingin Timo Hjort jotka saivat pronssiset mitalit kaulaansa.

Tulosluettelo ja RG-pisteet   /   Kilpailukaavio   /   Cup-kaavio   /   Kaikki ottelut allekkain

 


Pool  Seniorien 10-pallon SM-kilpailut, MN64-sarja, Vantaa 06.06.2021

Vantaalla jatkui 10-pallon SM-mitalitaistot MN64 sarjan pelaajilla sunnuntaina. Rankingin kärkikaksikko ja lähes kaikki kisat tällä ja viime kaudella sarjassa voittanut kaksikko Pentti Nikula ja Aarno Kiveliö menivät odotetusti voittajien puolelta puhtaalla semifinaaleihin asti. Hävinneinneiden puolelta SM-mitalit varmisti Tuomo Visakko ja Henry Grahn
Semifinaaliparit:
Pentti Nikula – Tuomo Visakko 5 – 4
Aarno Kiveliö – Henry Grahn 5 – 4
Finaali:
Pentti Nikula – Aarno Kiveliö 1 – 5

Kiveliö teki siis jonkinlaista historiaa voittamalla saman viikonlopun aikana sekä MN54, että MN64 sarjan Suomenmestaruuden.

Tulosluettelo ja RG-pisteet
Kilpailukaavio
Cup-kaavio
Kaikki ottelut allekkain