Suomalaiset aloittivat vahvasti 9-pallon Antalya Openin

Poolin Eurotour pelataan myös tänä viikonloppuna Snooker MM-kisojen tapaan Turkin Antalyassa ja mukaan osallistui Suomesta Petri Makkonen, Jani Uski ja Jani Siekkinen. Jokainen suomalainen aloitti vakuuttavasti ja pelasi ensimmäisen kilpailupäivän ilman tappioita. Varsinkin Jani Siekkinen on pelannut murhaavasti sillä Kreikan Antonis Kakaris kukistui avauskierroksella 9-1 ja Ranskan Alex Montpellier suoraan 9-0.

Ensimmäiseltä kierrokselta W.O:n saanut Jani Uski joutui puristamaan hieman enemmän avausvoittoaan sillä Puolan Mateusz Sniegocki kaatui lukemin 9-7. Suoraan toiselle kierrokselle sijoitettu Petri Makkonen voitti myös samoin lukemin 9-7 avausvastustajansa Portugalin Marharyta Fefilavan.


Janit Siekkinen ja Uski pelasivat parina Suomenmestareiksi viime vuonna

Perjantaina 8.11. pelataan voittaneiden puolen toinen pelikierros ja heti aamusta ovat tulessa ja vielä vastakkain (hieman epäonnekkaasti) Uski ja Siekkinen mikä aiheuttaa suomalaisittain väkisinkin turnauksen avaustappion. Petri Makkonen ottaa sen sijaan mittaa kovasta hollannin Marc Bijsterboschista.

Seuraa kilpailuja: https://eurotouronline.com/draw-results/
Live Streamin tarjoaa: http://www.kozoom.com/en/pool-billiard/