Suomen seniorijoukkueelle 5. sija EM-kilpailuissa

Senioreiden EM-kilpailut Hollannin Veldhovenissa ovat ylittäneet puolimatkan rajapyykin. Perjantain ottelut osoittivat jälleen miksi joukkuekilpailu yksilöurheilussakin on erityisen jännittävää, tiimin taistellessa ensin takaa-ajoasemasta upeaan voittoon Itävallasta. Seuraavana vastassa oli kivenkova Saksan joukkue ottelussa, jonka voittaja etenee semifinaaliin.

Ottelu lähti 10-palloa pelanneen Tony Mikkolan ja 8-palloa pelanneen Sami Karttusen kohdalla saksalaiskomennossa ja Sami hävisikin ottelunsa nopeasti 7-2 Kovaa Rainer Wirtzbitzkiä vastaan. Tony oli tappiolla jo 2-5 mutta taisteli tiensä tasoihin 5-5. Tällä välin ysipallossa Tomi Ahonen oli löytänyt oman lentolyöntinsä ja johti otteluaan jo 7-4. Tässä vaiheessa Jürgen Ritter, Tomin vastustaja, sai kuitenkin hyvän vaihteen päälle ja nousi kontraan 7-7. Kesken tiukan safetytaistelun 10-pallo kääntyi kuitenkin lopulta saksalaisille 5-7 ja Tomin tulokseksi merkattiin tasapeli 7-7. Näin joukkueelle 5s sija.

Kymppipallon mestaruudet vei Portugalin titteliä puolustanut Henrique Correia sekä Saksan Susanne Wessel.

Suomalaiset ovat aina olleet vahvoja kasipallossa, joka alkaa tänään aamu 10 Suomen aikaa. Pidetään peukut pystyssä ja toivotaan että mitalitili aukeaa viimein!