Tuomas Riipinen ylivoimaisena Vantaalla

2. divisioonan osakilpailu RG4-1 (8-pallo), Vantaa 21.01.2023

Viikonlopun kilpailutarjonta on ollut jälleen biljardin osalta runsasta, kun useat eri lajit ovat järjestäneet oman sarjan kilpailujaan eri paikkakunnilla. Poolin 2-divisioonaa pelattiin sekä Vantaalla että Kouvolassa ja haastajasarjan kilpailu koettiin Tuusulassa.

Yksi aktiivisimmista jäsenseuroistamme järjestämään kilpailuja on tällä kaudella ollut Vantaan My Biljardi (MPT) jossa pelattiin kauden neljäs osakilpailu 8-pallon merkeissä. Suurena suosikkina turnauksessa nimilistalta löytynyt CFC:n Tuomas Riipinen oli varsin ylivoimainen ja voitti turnauksen lähes näytöstyyliin. Finaalissa Riipinen voitti Porin Lauri Raittion (kuvassa alhaalla) 5-2. Jokainen Riipisen seitsemästä ottelusta päättyi mestarille joko 5-2 tai 5-1.

Semifinaaleihin asti pelasi Ilkka Kangas ja Tuomas Koponen (kuvassa alhaalla).

 


 Pool  2. divisioonan osakilpailu RG4-2 (8-pallo), Kouvola 21.01.2023

2-divisioonassa pelattiin myös toinen kilpailu samanaikaisesti Kouvolassa ja siellä voittoon pelasi Tommi Rouvinen voittamalla finaalissa Marko Muurikan 5-1. Semifinaaleihin asti pelasivat Toni Nampajärvi ja Aleksi Kuuslehto.

 Pool  Haastajasarjan osakilpailu RG6-1 (8-pallo), Tuusula 21.01.2023

Tuusulassa pelattiin puolestaan haastajasarjan osakilpailu ja Harri Hynynen pelasi siellä itsensä voittajaksi ennen Mikko Putajaa. Finaali päättyi 5-3. Semifinaaleihin asti selvisi Timo Marttinen ja Jani Pekkola