US Open 10- & 8-pallo Las Vegasissa – Casper Matikainen maailmantähtien joukossa

Casper Matikainen on parhaillaan pelaamassa Las Vegasissa 8- ja 10-pallon US Open -turnauksissa. Molempiin turnauksiin on osallistunut 36 kovaakin kovempaa peluria ja 10-pallossa Casper onnistui voittamaan yhden ottelun, jossa vastassa oli viimeisen vuoden aikana todella kovia tuloksia niin turnaus- kuin rahapeleissäkin osoittanut James Aranas. Casper voitti ottelun luvuin 9-5. Tämän jälkeen vastaan asettui Saksan Thorsten Hohmann joka kuitenkin kurittia Cappea erin 9-1. Häviäjien puolella odotti sitten toinen entinen maailmanmestari, Englannin Darren Appleton joka sitten päätti espoolaisen matkan niukasti kontrassa 8-9. 7 kuivaa aloitusta oli ehkä liikaa tähän matsiin ja somessa kehut Appletonilta eivät ehkä kuitenkaan lämmittäneet….. Turnausvoiton ja $10k voittopotin vei Hollannin Marco Teutscher joka on viimeajat asunut ja treenannut Uusi-Seelannissa Filippiinien Dennis Orcollon nenän edestä

Nyt on vuorossa kasipallo, jossa Cappe voitti ensimmäisen ottelun tuntemattomampaa William DeYonkeria vastaan 8-1. Toisessa pelissä vastassa oli Taiwanin Jung-Lin Chang jonka meriittilistalta löytyy mm. 8-pallon maailmanmestaruus 2012, International 9-ball Openin (ex US Open) voitto 2018, Derby City Classicin 10-ball challengen voitto 2019…. Mutta kukapa niitä miettii, Casper kärsi kuitenkin tappion kontrassa 8-7 ja joutuu hakemaan vauhtia häviäjien puolelta. Siellä vastassa on jälleen tuntemattomampi Mason Koch jonka voitolla vastassa odottaisi toinen Taiwaninlaispelaaja Cheng-Chieh Liu. Häviäjien puolen ottelut pelataan näköjään putkeen aamu 10 alkaen joten pitkää päivää toivotaan Capelle!

Turnauskaaviot löytyvät osoitteesta: https://ctsondemand.com/mobilebracketviewer.aspx

Loppukaneettina mainittakoon että Casper sai kotimaista seuraa syyskuun China Openiin Shanghaihin kun Kim Laaksoselle avautui paikka EPBF:n kv-kisojen pelaajarankingtaulukosta suoraan 64 parhaan joukkoon! Rahakkaassa turnauksessa palkintorahaa jaetaan jo 64 joukossa, voittajan kuitatessa verojen jälkeen $32k potin.