Vuoden viimeiset poolin rankingkilpailut naisten ja senioreiden osalta tänä viikonloppuna

Pool Naisten sarjan osakilpailu RG2 (9-pallo), Hyvinkää 10.12.2022

Hyvinkäällä naisten kauden toinen osakilpailu oli lopulta Keravan Riikka Saarasen vakuuttavaa hallintaa. Varsinkin 8-cupissa Saaranen oli varsin ylivoimainen voittamalla kaikki ottelunsa selkein numeroin. 8-cupissa kukistui Julia Kuutti 5-1, semifinaalissa kotiseuran aina todella kova Laura Saarinen 6-1 ja finaalissakin rankingkärki Riikka Väyrynen ja vastikään vuoden naispelaajaksi valittu Riikka Väyrynen kaatui 6-2. Iso8:n Johanna Vartiainen oli neljäs palkintosijoille yltänyt pelaaja 27:n osallistujan turnauksessa.

1. Saaranen Riikka CCA Kerava
2. Väyrynen Riikka MPT Vantaa
3. Saarinen Laura HyvBK Hyvinkää
3. Vartiainen Johanna Iso8 Lappeenranta

Tulosluettelo ja RG-pisteet
Kilpailukaavio
Cup-kaavio
Kaikki ottelut allekkain


Voittajan tunnelmia (Riikka Saaranen, oik.) kilpailun jälkeen:
-Biljardi on minulle rakas laji ja voittaminen tuntuu aina yhtä hienolta.
-Vaikka oli paljon tiukkoja eriä ja virheitä tuli tehtyä, niin kuitenkin tiukoissa paikoissa sain eriä käännettyä itselleni. Kohtalaisen hyvää peliä kuitenkin koko päivän, huolimatta siitä, että nämä pelipäivät ovat pitkiä ja vähän raskaitakin.

Pool  Seniorien MN45-sarjan osakilpailu RG3 (8-pallo), Tuusula 10.12.2022

Tuusulassa nuorimpien senioreiden 8-pallo rankingissa rankingkärki Tony Mikkola oli jälleen ykkönen. Mikkola voitti finaalissa Pauli Laakson 6-2 ja nappasi kauden toisen perättäisen RG-voiton taskuunsa kasvattaen rankinglistalla johtoaan. Semifinaalipaikat meni Asko Hämäläiselle ja Ari Ratiselle.

1. Mikkola Tony CCA Järvenpää
2. Laakso Pauli TyBi Sastamala
3. Hämäläinen Asko MPT Nurmijärvi
3. Ratinen Ari HyvBK Hyvinkää

Pool  Seniorien MN55-sarjan osakilpailu RG3 (8-pallo), Lahti 10.12.2022

Lahdessa järjestetyn 8-pallo rankingin ykköseksi nousi kotikaupungin Pentti Nikula joka voitti finaalissa isäntäseuran Jari Saarisen 5-2. Nikulan voitto oli sinänä huomionarvoisesti astetta parempi, koska hän on pelannut pääosin kokeneempien MN65:n sarjassa. MN65 sarjan RG-ykkönen päihitti MN55 sarjan semifinaalissa rankingykkösen Kari Johanssonin 5-3. Toinen semifinalisti tuli Vaasasta, kun VaBi:n Jari Mannila nappasi myös kolmannen sijan.

1. Nikula Pentti C-PL Lahti
2. Saarinen Jari LP-90 Hollola
3. Johansson Kari GU Turku
3. Mannila Jari VaBi Vaasa

Pool  Seniorien MN65-sarjan osakilpailu RG3 (8-pallo), Lahti 11.12.2022

13 senioria osallistui vielä sunnuntaina Lahdessa pelattavaan toiseen RG-kilpailuun jossa MN65 sarjan pelaajat ottivat toisistaan mittaa 8-pallon merkeissä.
Tulokset ja reaaliaikaisen tulospalvelun tästäkin turnauksesta tarjoaa totutusti Resultia Solutions eli www.biljardi.org.

Seuraa kilpailuja: